Автомобили Джипове Бусове Камиони Мотоциклети Селскостопански Строителни Кари Каравани Яхти и Лодки Ремаркета Самолети
Сайт №1 за Каравани
Mobile.bg – обяви за продажба на Каравани втора употреба и нови
 
Помощ

Тук може да намерите отговори на най-често задаваните въпроси при ползване на mobile.bg

1) Какво е "Бележник" и как се работи с него?

2) Как да Публикувам Обява в mobile.bg?

3) Как да Променя вече публикувана Обява в mobile.bg?

4) Как да удължа срока на изтичаща обява в mobile.bg?

5) Системата не ми приема SMS кода?

6) Проблем при ползване на услугата ПЪЛЕН ДОСТЪП

7) Колко време важи ограничението по IP, GSM, e-mail за 3 безплатни обяви?

8) Как мога да публикувам обява със снимка във в-к Авто Пазар?

1) Какво е "Бележник" и как се работи с него?

Бележникът е услуга в mobile.bg, която Ви дава възможност да записвате интересните за Вас обяви. Бележникът не изисква регистрация!

За да добавите обявата, която Ви е впечатлила в Личния си Бележник, е необходимо само да натиснете бутона "Добави в Бележника". Той се намира във най-долния ред на всяка обява. При натискането на бутона се зарежда Вашия Личен Бележник. В него най-долу се добавя интересуващата Ви обява.

Към обявите, записани в Личния Ви Бележник, може да добавите бележки, които да Ви напомнят какво Ви е впечатлило в конкретната Обява. Въведете бележката във текстовото поле най-долу в обявата и натиснете бутона "запиши бележката".

След като запишете обявата в Бележника, можете да се върнете към резултатите от последното Ви търсене, да корегирате критериите от досегашното търсене, или да зададете критерии за ново търсене. Направете своя избор от бутоните за навигация, намиращи се най-отгоре и най-отдолу във Вашия Личен Бележник.

Ако сте записали в бележника обява, която вече не е актуална за Вас, може да я изтриете, натискайки бутона "Изтрий от бележника".

Личният си Бележник може да отворите по всяко време само от вашия компютър, чрез линка Моят Бележник.

ОБРАТНО

2) Как да Публикувам Обява в mobile.bg?

В mobile.bg Вие може да публикувате обява за Автомобили, Джипове, Пикапи, Бусове, Камиони, Мотоциклети или Малки обяви/Части...

За да публикувате обява, изберете от менюто най-горе типа на продаваното от Вас превозно средство (Автомобил, Камион, Бус...) и натиснете бутона ПУБЛИКУВАНЕ.

Попълнете полетата за описание и натиснете бутона "ПУБЛИКУВАЙ".
Вашата Обява вече е на разположение на останалите потребители на mobile.bg!

След като публикувате обявата, се зарежда екран с данните въведени в обявата,
и Кода на Вашата Обява.

Кода на обявата е необходим за по-нататъшното редактиране на обявата (промяната на текст, добавяне на снимка, или изтриване на обявата). Запомнете този код! За по-голяма сигурност, кода на Обявата се изпраща на вашия е-mail веднага след публикуването й!
Прегледайте внимателно данните в обявата която сте публикували, и ако има нужда от корекции натиснете бутона "ПРОМЕНИ ТЕКСТА".
Ако желаете да добавите снимки, натиснете бутона "ДОБАВИ СНИМКА".

ОБРАТНО

3) Как да Променя вече публикувана Обява в mobile.bg?

За да промените или изтриете обява, която сте публикували, кликнете върху линка:

ПУБЛИКУВАНЕ > Корекция на Моите Обяви;

Трябва да въведете вашия e-mail и Кода на Обявата.
(Кода на Обявата е изпратен на Вашия e-mail при публикуването)

ОБРАТНО

4) Как да удължа срока на изтичаща обява в mobile.bg?

За БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ: срока на обявата се удължава от меню ПУБЛИКУВАНЕ > Корекция на Моите Обяви;, където се задава нов срок на Валидност на обявата.

ЗА VIP ОБЯВИ: Преди да изтече 7-дневния срок на обявата Вие получавате SMS, известяващ Ви за изтичането и. Този SMS съдържа текст MOBILE-(17 символа, които всъщност са ID-то  на обявата Ви). Именно този текст, БЕЗ КОРЕКЦИИ в изписването, трябва да бъде изпратен чрез SMS на 1929, в случай, че желаете да продължите VIP-обява си в www.mobile.bg. Дори и само един допълнителен интервал в изписването е достатъчен, за да не може да се открие точната обява, която продължавате. В тези случай, тъй като вече сте "заплатили" SMS-а, ние връщаме код, който да ползвате за подновяване на VIP-обявата Ви. И от тук нататък следва удължаване срока на обявата: меню ПУБЛИКУВАНЕ > Корекция на Моите Обяви;, където за да въведете новия SMS код трябва да е изтекла валидността на стария, т.е корекцията трябва да се направи в час по-късен от този на публикуването преди 7 дни. /30 мин до 1 час/

ОБРАТНО

5) Системата не ми приема SMS кода?

1. Пишете на латиница и само с малки букви
2. Често се бъркат символите 1 (единица) с l (ел) и обратно
3. Често се бъркат символите q (кю) с g (джи) и обратно
4. При публикуване на VIP ОБЯВА, често кода се въвежда в полето за ПЪЛЕН ДОСТЪП вместо в жълтия прозорец, в следствие на което кода става използваем само за ПЪЛЕН ДОСТЪП
5. Същата грешка може да се получи при услугата SMS известяване
6. Не трябва да се бъркат SMS кода и кода, получен на Вашия e-mail при публикуване на обява, който се използва за корекция, изтриване или добавяне на снимки към обявата.
7. Ако ще ползвате кода за ПЪЛЕН ДОСТЪП на друг компютър, в рамките на един час, натиснете бутона "Изход", намиращ се долу в ляво.
8. За повече подробности или за проверка на статуса на Вашия код кликнете тук

ОБРАТНО

6) Проблем при ползване на услугата ПЪЛЕН ДОСТЪП

За да ползвате услугата ПЪЛЕН ДОСТЪП Ви е необходим код, който сте получили след заявка на номер 1929 с текст MOBILE. След като бъде активиран кода в полето Код за пълен достъп, той е активен 5 дни. Задължително, след приключване на работа с кода е да се излезне коректно от системата, т.е. През ИЗХОД. В противен случай, кода може да бъде блокиран за известно време с цел сигурност, в този случай системата изписва съобщение "грешен код".

ОБРАТНО

7) Колко време важи ограничението по IP, GSM, e-mail за 3 безплатни обяви?

При наличие на 3 активни, безплатни обяви в сайта, Вие не можете да публикувате 4-та безплатна обява. Необходимо е да изтече срока на тези 3 обяви и тогава можете да публикувате отново безплатни обяви в сайта.

ОБРАТНО

8) Как мога да публикувам обява със снимка във в-к Авто Пазар?

За да публикувате обява със снимка във в-к Авто Пазар е необходимо да публикувате VIP обява в www.mobile.bg, която е активна 7 дни. За целта са Ви необходими 2 кода, получени след завка на номер 1929 със съдържание MOBILE. Единия код за публикуване на VIP обява в сайта и втори, за публикуване на VIP обявата във в-к Авто Пазар. Влизате в Публикуване/Корекция на обявата/Промени текста и прилагате неизползвания код в полето за публикация във в-к Авто Пазар.

ОБРАТНО


ВАЖНО! Заявките за публикация на обяви във в-к Авто Пазар се изтеглят от www.mobile.bg всеки четвъртък до 14:00 ч.
mobile.bg препоръчва:  nekretnine  imobiliare  Polovni automobili  slava.bg  photo-forum.net  bgfactor.org  Книжен пазар  obiavite.info  bulfleet.com  Онлайн телевизия  Guide Bulgaria  Справочник България  europe.bg  ProntoSofia.com  Техника  Кино и трейлъри  БГ общество  Предавател  automobile  BGSTUFF.NET  ams.bg  novinar.net  moitepari.bg  Кредити  автомобили  Имоти Варна  Имоти Русе  Имоти София  Имоти Бургас  Имоти Пловдив  Имоти Плевен  Имоти Стара Загора  Автомобили  Omega Systems Ltd  Дрехи  musiclessons.bg  Врати  Probook 
Телефон за информация и справки: 090020002. Цена за абонати на БТК (ВИВАКОМ) - 0.58 лв/мин с ДДС
ОБЯВИ |  SMS КОДОВЕ |  ЗА КОНТАКТИ |  ЗА РЕКЛАМА |  ПОМОЩ |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ТОП ОФЕРТА Направи mobile.bg начална страница
Резон Медия |  Имоти |  Автомобили |  Работа |  Фирми |  Обяви |  Probook регистрация 2002-2011 ® Copyright mobile.bg
Към мобилната версия на сайта